COM FUNCIONA EN 4 PASSOS

SCLAK, una sol·lució senzilla i àgil adaptada a tot tipus d’usuaris.

Instal·lar i Activar

L’instal·lador col·loca el dispositiu SCLAK a l’ubicació desitjada i s’activa el producte.

Digitalitzar les teves claus

Podràs generar claus digitals, personalitzables i que podràs compartir amb amics, familiars,
personal de servei, empleats o convidats. Podràs controlar els accessos amb permisos indefinits,temporals, per franges horàries…

Invitar i gestionar usuaris per control remot

El nostre software et permetrà enviar les claus per SMS o bé per correu electrònic i podràs decidir quan poden accedir els teus  usuaris. Cada un d’ells pot tenir el seu propi calendari d’accés que es pot actualitzar en qualsevol moment.

Instal·lador

Per obrir qualsevol pany només necessitaràs tenir l’aplicació instal·lada i colpejar la pantalla amb el teu mòbil a la butxaca o simplement aproximart-te a la porta.
També podràs obrir-la mitjançant un PIN que s’introdueix en un teclat bluetooth o un comandament
a distància.

UN PERFIL PER A CADA USUARI

SCLAK diferència el perfi l de qui l’instal·la, qui l’activa, qui el gestiona i qui l’utilitza.

Instal·lador

És l’usuari que instal·la per primera vegada el dispositiu i introdueix el codi d’activació inclòs en cada producte. Un cop introduït el codi de 12 xifres, és l’únic que pot donar d’alta a l’administrador per a cada SCLAK instal·lat.

Administrador

És únic per a cada SCLAK, pot donar d’alta dos propietaris per a cada dispositiu i també els convidats, però per seguretat nomès gestiona. 

Propietari

Pot definir la manera d’obertura de cada porta, així com configurar el calendari d’accés per a cada convidat o la funció de porter automàtic.

Convidat

Els convidats descarreguen l’aplicació en rebre una invitació per SMS o correu electrònic. Poden obrir la porta des de la pròpia app. Els convidats no poden convidar altres usuaris.